Informatii pentru studenti

Seria de internshipuri R SYSTEMS PROGRAMMING ACADEMY continuă în 2021

R Systems Academy 2021_Visual

RSI Programming Academy 2021_tech visuals-converted
De mai bine de 10 ani R Systems vine în întâmpinarea studenților în an terminal și absolvenților din domeniul IT cu un program intensiv de cursuri tehnice dublate de proiecte practice, in cadrul unei serii de internshipuri plătite denumite R SYSTEMS PROGRAMMING ACADEMY 2021.

Programul este structurat pe patru componente tip academie – JAINSLEE Academy, Java Academy, QA Automation Academy, C Academy

Candidații din România, Polonia și Moldova sunt invitați să aplice pe pagina web a proiectului PROGRAMMING ACADEMY 2021, unde vor găsi toate detaliile cu privire la cunoștințele și aptitudinile de bază necesare admiterii în program, precum și informații despre cunoștințele livrate în cadrul fiecărei academii.

Mentorii fiecărei academii vor instrui și ghida practic internii pe toată perioada programului pentru ca fiecare dintre aceștia să poată avea cele mai bune rezultate.

După finalizarea programului de internship participanții pot primi poziții permanente în cadrul companiei.

Puteți consulta mai jos detaliile specifice fiecărei academii componente a programului R SYSTEMS PROGRAMMING ACADEMY 2021.

Academia Data începerii Durata Loc de desfășurare Nivel minim de experiență Număr de aplicanți admiși
JAINSLEE Academy Octombrie 8 săptămâni Polonia&România standard dev 5
Java Academy Noiembrie 8 săptămâni Polonia absolvenți / studenți în an terminal 8
Java Academy Septembrie 8 săptămâni Româna&Molodva absolvenți / studenți în an terminal 16
QA Automation Academy Septembrie 8 săptămâni Româna&Molodva absolvenți / studenți în an terminal 12
C Academy Septembrie 8 săptămâni Româna&Moldova absolvenți / studenți în an terminal 8

Despre R Systems

R Systems este furnizor global de servicii de tehnologie și analiză. Oferim clienților noștri suport pentru lansarea rapidă a serviciilor lor pe piață, pentru depășirea barierelor digitale și crearea de valoare, prin intermediul ofertei noastre de servicii specializate și al abordării consultative de business. Vorbim fluent limbajul de business, dar și limbajul tehnic. Cu alte cuvinte, vorbim digital. Obiectivul nostru: accelerarea leadershipului digital al clienților noștri.

Având sediul central în EI Dorado Hills, CA, R Systems activează în 16 centre de livrare din întreaga lume. Cu un personal ce depășește 3.000 de angajați, în 25 de birouri regionale, oferim expertiză în deservirea unui număr de peste 1.000 de clienți din telecom, sănătate, tehnologie, banking, producție și industria semiconductoarelor.

Link-uri rapide

Urmăreşte-ne