Informatii pentru studenti

In vederea semnarii contractelor de studii pentru anul universitar 2021/2022 sefii de grupa desemnati de catre studenti se vor prezenta la secretariat conform programului atasat pentru ridicarea contractelor de studii.

Dupa semnarea olografa a contractelor de studiu de catre fiecare student in parte, seful de grupa le va depune la secretara de an in termen de 6 zile de la ridicarea acestora.

Studentii la taxa trebuie sa aiba in vedere ca la semnarea contractului de studiu trebuie sa aiba incarcata in contul de student chitanta de plata a taxei aferente semestrului 1 al anului universitar 2021/2022.

Studentii cu restante trebuie sa aiba in vedere ca la semnarea contractului de studii trebuie sa aiba incarcata chitanta de plata pentru disciplinele restante la care vor participa in anul universitar 2021/2022. Dupa incarcarea dovezii de plata in contul de pe studenti.pub.ro, acestia au obligatia de a anunta secretariatul telefonic sau prin email (secretara de an).

Nesemnarea contractului de studii duce la exmatriculare.

Programare semnare contracte: Programare_semnat contracte21

Lista sefi de grupe: FILS_sefidegrupa2021

!!! Important: studentii din anul 1 (licenta/ master) au obligatia de a desemna un student sef de grupa. Odata desemnat seful de grupa, acesta are obligatia de a anunta secretariatul prin email sau telefonic. 

Reglementare pentru studenții care repetă anul 4: H_77

Taxele scolare trebuie platite în conturile specificate astfel: cu nume, prenume, grupa și precizare ce plătește (taxa semestru/ restanță). Beneficiarul este UPB-FILS-specializare (de ex. CTI -E/F/G).

Conturile specifice: CONTURI taxe scolare bcr si brd fac

Link-uri rapide

Urmăreşte-ne