Informatii pentru studenti

EXCENT DEFI ROMANIA, filiala locala a Grupului Excent – grup de origine franceza, cu o prezenta internationala in continua expansiune (Franta, Maroc, USA) – este specializata in servicii de inginerie, proiectare, consultanta tehnica si managementul afacerilor in procesul industrial.
Societatea este prezenta pe piata romaneasca inca din anul 2000, ceea ce i-a permis crearea unei retele solide de clienti si parteneri in diverse sectoare de activitate : Aeronautica, Automobile, Naval, Feroviar, Energie.
Proiectele dezvoltate – « la cheie » – integrand toate etapele tehnice de Proiectare, Conceptie, Proces, Asistenta in Productie, Formare, isi datoreaza succesul calitatii serviciilor oferite, optimizarii costurilor si identificarii variantelor tehnice cu valoare adaugata.
Compania activeaza pe piata romaneasca – ca si pe cea internationala (Rusia, China, UK, Germania, Cehia, Italia, Belgia, India) avand ca obiectiv consolidarea pozitiei in calitate de societate de referinta in sectorul proiectarii si serviciilor de inginerie, punand la dispozitia clientilor si partenerilor un know-how si o expertiza tehnica la standarde internationale.
Sediul se afla foarte aproape de Politehnica, in Bd. Regiei, nr. 6B.
Locuri disponibile de practica pentru anul acesta: intre 4 si 6 studenti.
Criterii de selectie: Este de preferat ca acestia sa cunoasca cel putin notiunile de baza de proiectare in Catia, sa arate entuziasm pentru a invata si a lucra intr-o companie.
Programul de lucru: de luni pana vineri de la 08:30-17:30 cu o ora pauza de masa
Se merge, de regula, pe varianta de 8 ore/zi.
Studentii pot aplica direct trimitand CV-ul la adresa recrutare@excent.ro

Link-uri rapide

Urmăreşte-ne