Acces digital

GHIDURI PENTRU ACCESAREA PLATFORMELOR INFORMATICE UTILE PENTRU STUDENTI – RO / ENG / FR: https://upb.ro/ghiduri-accesare-platforme-informatice-utile-pentru-studenti/

Pentru a accesa platformele si serviciile oferite de UPB, studentii noi trebuie sa-si activeze contul din platforma my.upb.ro .  Dupa introducerea CNP-ului, studentii vor primi credentialele pe e-mail-ul sau telefonul din contul de admitere. Detalii aici: https://my.upb.ro/tutorials/my.upb.ro_Ghid_activare_cont.pdf 

Studentii de ani mai mari isi pot reseta singuri parola contului personal din platforma my.upb.ro .  Detalii aici: https://my.upb.ro/tutorials/my.upb.ro_Ghid_resetare_parola_cont.pdf

Fiecare student îşi va poate accesa contul personal, creat pe baza celui de la admitere. Pagina personala poate fi accesata la link-ul: https://studenti.pub.ro. Autentificarea se face folosind credentialele obtinute din my.upb.ro . Pentru studentii straini, secretara sefa ofera datele pentru autentificare.

Moodle este mediul virtual de instruire (VLE) folosit la Universitatea Politehnica din Bucuresti, accesibil la https://curs.upb.ro/.  Autentificarea se face folosind credentialele obtinute din my.upb.ro .

Teams este platforma pentru cursurile live, accesibila la teams.microsoft.com. Autentificarea se face folosind credentialele obtinute din my.upb.ro .

Daca aveti dificulati in accesarea platformelor informatice UPB, trebuie sa deschideti un tichet pe https://ticketing.upb.ro/. Veti obtine un raspuns in maxim 3 zile lucratoare.

Doamna prodecan Maria-Iuliana Dascalu (mariaiuliana.dascalu@gmail.com) supravegheaza platforma Moodle la nivelul facultatii.

Link-uri rapide

Urmăreşte-ne