Informatii pentru studenti

Universitatea POLITEHNICA din București are plăcerea de a vă invita să participați la întâlnirea consultativă “Automatizarea proceselor de afaceri prin tehnologiile viitorului” dedicată studenților și absolvenților (Alumni) UPB. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Ambasadori UPB – Reprezentanți ai companiilor” și va avea loc online, miercuri, 24 noiembrie a.c., începând cu ora 19: pe platforma ZOOM

Proiectul „Ambasadori UPB – Reprezentanți ai companiilor” vizează dezvoltarea relațiilor de parteneriat cu mediul socio-economic și creșterea competențelor transversale ale studenților (soft skills și hard skills). Inițiativa este susținută de Ministerul Educației și contribuie la îndeplinirea obiectivelor Strategiei Naționale pentru Dezvoltarea Durabilă a României 2030 care încurajează activitățile de mentorat/voluntariat și crearea de parteneriate între universități și companii.

Tema propusă este menită să evidențieze competențele specifice relevante oportunităților din cadrul mediului economic actual și să contribuie la flexibilizarea traseelor către și dinspre companii și universitate din punct de vedere al promovării învățământului universitar tehnic, al inovării și cooperării.

În acest sens, sunt invitați să participe actorii implicați în acest proces, și anume absolvenții (Alumni) și studenții UPB, reprezentanți ai mediului economic și social local (atât public, cât și privat) și reprezentanți ai universității.

În speranța în care toate cele de mai sus constituie argumente favorabile participării dumneavoastră la întâlnirea consultativă „Automatizarea proceselor de afaceri prin tehnologiile viitorului” și în vederea susținerii unei alocuțiuni în cadrul evenimentului, vă asigurăm de faptul că, în ceea ce ne privește, participarea dumneavoastră la eveniment reprezintă o garanție a succesului și a atingerii obiectivelor acestuia.

Vă rugăm să vă conectați în data evenimentului, la ora 19

Pentru orice informații suplimentare, dar și pentru confirmarea participării, Maria-Iuliana Dascalu, prodecan FILS, vă stă la dispoziție la adresa de e-mail: maria.dascalu@upb.ro și la numărul de telefon: 0740917410.

Quick links

Follow us