Informatii pentru studenti

Dragi absolventi din promotia 2016,

A trecut ceva timp de cand nu ne-am mai auzit; sunt mai bine de 2 ani de la absolvirea voastra. Ne face o deosebita placere sa va contactam si speram sa raspundeti afirmativ rugamintii noastre de a completa un scurt chestionar (3 minute). Informatiile furnizate prin acest chestionar ne sunt extrem de utile pentru a monitoriza gradul de angajabilitate al absolventilor facultatii noastre, promotia 2016. Rezultatele studiului ne vor ajuta sa adaptam cat mai bine programele de studiu la cerintele actuale ale pietei fortei de munca.

Chestionarul este http://alumni.upb.ro/form/

 

Pe aceasta cale dorim sa va prezentam o initiativa ce a luat nastere la nivelul Universitatii Politehnica din Bucuresti – UPB Alumni Community, comunitate ce are misiunea de a stabili o legatura stransa intre universitate si absolventii tai; mai multe despre aceasta puteti gasi pe http://alumni.upb.ro/. UPB Alumni Community va ofera posibilitatea de a va reconecta cu fostii colegi de facultate, dar si oportunitatea de a utiliza mediul de incredere al absolventilor UPB  pentru a va extinde reteaua profesionala, fiecare membru fiind in prealabil verificat, acest lucru certificand circuitul inchis si elitist.

Inregistrati-va pe platforma – https://upbcomunitatealumni.ro/ (3 minute, aceasta dispune de autentificare cu Facebook si LinkedIn), reconectati-va cu colegii, cautati noi locuri de munca, evenimente si conexiuni în companii, ajutati proaspetii absolventi si facultatea cu experienta dvs.!

 

Va multumim pentru colaborare si pentru timpul acordat si va rugam sa diseminati mesajul si colegilor de facultate cu care ati mentinut legatura.

 

Sa ne auzim cu bine!

Link-uri rapide

Urmăreşte-ne