Admitere Master Business Administration and Engineering

Admitere Master Business Administration and Engineering

Admiterea consta in doua probe.

Proba nr. 1. Examinarea dosarelor de concurs

Proba1

Proba nr. 2. Probă orală, susținută on-line, constând dintr-un interviu. Candidații vor prezenta și un CV și o scrisoare de intenție.

Data: 10 septembrie 2020,ora 9.00.

Interviul va dura aproximativ 4-5 minute pentru fiecare candidat. Programarea exactă va fi afișată pe pagina de Teams și trimisă prin email ȋn ziua precedenta, spre seara.

Modalitatea: Online pe platforma Microsoft Teams UPB, link către camera virtuală de interviu 

Candidații vor solicita pȃnă pe data de 9 septembrie, ora 18.00, pe adresa mbae@upb.ro, crearea unui cont cu acces la acest Team, in cazul ca nu deja acces la Microsoft Teams (nu sunt din UPB). E-mail-ul trebuie transmis de pe aceeași adresa de e-mail pe care candidatul a utilizat-o sau o va utiliza în cadrul procesului de înscriere la concurs de pe pagina http://admitere.pub.ro/.

Pentru identificarea candidaților, ei vor prezenta ȋn fața camerei un act de identitate cu fotografie la ȋnceputul interviului.

Descriere: Probă orală, susținută on-line, constând dintr-un interviu. Candidații vor prezenta și un CV și o scrisoare de intenție. Candidații pot trimite pȃnă pe data de 8 septembrie, ora 18.00, pe adresa mbae@upb.ro, un CV și o scrisoare de intenție ȋn limba engleză. Materialele nu sunt obligatorii, dar sunt utile ȋn procesul de evaluare pentru proba 2.

Informații suplimentare: Conf. Bujor PĂVĂLOIU, 0734881932, bujor.pavaloiu@upb.ro

Comisie: 

Conf.dr.ing. Ionel-Bujorel PĂVĂLOIU, responsabil master

Conf.dr.ec. Ana-Maria NEAGU

SL.dr.ing. Alin ALECU

Link-uri rapide

Urmăreşte-ne