Admitere Licenta

Admitere 2021-2022

education2 Oferta educațională 2021

gotbuttonDaca ai întrebări, adresează-le pe pagina de Facebook FILS sau contactează-ne direct, pe  admitere_fils@upb.ro și la telefon 0214029590

Sesiunea III 

Calendar sesiunea III

Candidatii isi pot incarca datele pe admitere.pub.ro pana cel mai tarziu 27 octombrie ora 12:00 si, daca dosarul este validat, trebuie sa se inmatriculeze pana cel mai tarziu 28 octombrie ora 9:00 la secretariat FILS. Candidatii sunt sfatuiti sa incarce dosarul din timp, pentru a putea rezolva orice problema inaintea termenului. 

Inmatricularea se poate face doar pe locurile ramase libere afisate mai jos.

Locuri libere la FILS pentru sesiunea III

 

Pentru inscriere si inmatriculare aveti doi pasi de urmat:

1) Completare dosar de inscriere online pe admitere.pub.ro Sesiunea III si plata taxa de inscriere. Nota de concurs se calculeaza la alegerea candidatului pe baza notelor la BAC sau din liceu. Dosarul se verifica de catre Comisia Locala de Admitere.

2) Dupa verificarea dosarului ( starea dosarului se poate consulta pe admitere.pub.ro), candidatul trebuie sa vina la secretariat FILS cu dosarul complet pentru validare si inmatriculare (vezi Anexa VIII).

Informații generale despre admitere

Regulament privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere în ciclul de studii universitare de licență.

Înscrierea la concursul de admitere se desfășoară prin intermediul platformei online https://admitere.pub.ro.

Pentru admiterea la studiile cu predare in limbi străine candidații au obligația sa facă dovada cunoașterii limbii de predare pentru respectivele programe. Dovada se poate face prin:

 • Liceu absolvit in respectiva limba de predare
 • Certificat de competențe lingvistice pentru respectiva limbă de predare (minim B2)
 • Probă pentru respectiva limbă de predare
  • Proba A, B sau C de la examenul de Bacalaureat, cu notă echivalabilă cu calificativul B2;
  • Disciplina de tip limba străină promovata in liceu cu media cel puțin 8,00 (pentru clasele a IX-a, a X-a ,a XI-a)

Taxa de înscriere* se poate achita având menționate la explicațiile plății: numele și prenumele complet al candidatului, precum și numele facultății (Facultatea de Inginerie în Limbi Străine) la care acesta se înscrie pentru concursul de admitere, astfel:

 • direct în platforma on-line https://admitere.pub.ro/, cu card bancar;
 • prin transfer bancar (realizat într-o aplicate de e-banking sau la ghișeul unei bănci), într-unul dintre următoarele conturi:
  • Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti IBAN RO42RNCB 0723 0005 0625 0270 CUI 4183199, deschis la Banca Comerciala Româna (BCR) sau
  • Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti IBAN RO97BRDE 410S V980 6875 4100 CUI 4183199, deschis la Banca Româna de Dezvoltare (BRD)

*) Taxa de înscriere este de 125 lei

Taxa de înmatriculare este de 50 lei și se poate achita având menționate la explicațiile plății: numele și prenumele complet al candidatului precum și facultatea la care acesta se înmatriculează, astfel:

 • direct în platforma on-line https://admitere.pub.ro/, cu card bancar;
 • prin transfer bancar (realizat într-o aplicație de e-banking sau la ghișeul unei bănci), într-unul din următoarele conturi:
  • Universitatea POLITEHNICA din București IBAN RO50RNCB 0723 0005 0625 0320 CUI 4183199, deschis la Banca Comercială Română (BCR) sau
  • Universitatea POLITEHNICA din București IBAN RO95BRDE 410S V499 2381 4100 CUI 4183199, deschis la Banca Română de Dezvoltare (BRD).
 •  în numerar la punctele de plată puse la dispoziție de Comisia locală de admitere (valabil numai ca rezervă, pentru cazuri speciale);

Succes! Vă așteptăm în echipa noastră!

poza2

Link-uri rapide

Urmăreşte-ne