Informatii pentru studenti

UPB_Coursera

Platforma coursera.org ofera gratuit acces la cursurile sale (inclusiv obtinerea certificatului pentru completarea acestora e tot gratuit) pentru cine are adresa de e-mail la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Daca va inregistrati cu adresa de e-mail de la universitate, puteti beneficia de aceasta gratuitate.

Inrolarea la cursuri este disponibila pana pe 30 iulie, iar obtinerea certificatelor pana pe 30 septembrie.

Parcurgerea cu succes si obtinerea unor certificate de completare a cursurilor poate inlocui practica, dar aveti nevoie de acordul tutorelui de practica pentru acest lucru. 
Fiecare student are un cont de e-mail asociat pe care va trebui sa il foloseasca in comunicarea universitara. E-mail-ul este de forma user_curs@stud.fils.upb.ro si poate fi accesat de la adresa http://outlook.com/upb.ro. Pentru a se activa contul de e-mail, trebuie sa schimbati parola folosind platforma de cursuri (http://fils.curs.pub.ro). Parola va fi aceeasi cu cea a platformei, dupa ce ati schimbat-o. Activarea se va realiza in aproximativ 3 ore dupa schimbarea parolei. Parola NU trebuie sa contina numele sau prenumele dvoastra.

Link-uri rapide

Urmăreşte-ne